SahABAat

Selemah-LeMAh mANUSia iaLah Orang YaNg tIDAk BoLEH mencaRi sAHabat dan ORAng yANG LeBih Lemah daRi iTu iaLah orANG Yang mensia-SiaKAN SAhabat YANG teLAH diCari...( Kata-KAta Saidina Ali )

Monday, January 4, 2010

coret kejayaan dan pengalaman sepanjang tahun 2009.....

                tahun 2009 dah pown melabuhkan tirai,,,,
       tirai 2010 pula bru je mbuka tirai,,,huhuhu,,,


byk kenangan sepanjang 2009,,,,huhuhu,,,ader best,,,ader x best,,,,mcm2 la kiranyer,,,,huhuhu





wlau bgaimana pown,,,buang yang keruh,,,,amik yang jernih,,tp yang jernih kena tgk gak,,,,


ader setengah tu x btol-btol jernih,,,huhuhu,,,ati2 ekk,,,huhuhu

paling best bila ayah aku belikan 135LC warna merah,,,thankz abah,,,,muahhhh,,,lepas tu aku berjaya dapatkan handphone N95,,,,HUHUU,,,,n banyak gajet2 baru yang aku beli mcm headphone, dompet army, n laen2,,,,

ttp????

sgt sedih apabila aku kehilangan 2 sahabt karib aku yang aku syg sgt2,,,
munir meninggal kemalangan jalanraya bulan september,,,,,
sayuti meninggal kemalangan jalan raya bln november,,,,,,
smoga roh korang dicucuri rahmat,,,
thankz sbb jdi part of my best fwen,,,
kengan kita bersama ttp aku ingat smpai akhir hayat,,,,
miss u guys,,,,
al-fatihah........




di samping itu,,,,bersyukur aku masih ader kawan2 yang rapat n aku syg diorang,,,
aku xnk kehilangan best fwen lagi,,,,ye la,,,ajal maut ALLAH yng tentukan,,,
tp,,,sblm tu,,,aku nak gunakan setiap detik n masa yang utk aku hargai smua persabatan dengn kawan2 aku,,,syg korang smua,,,

thankz pada : abah,mak,adik pmpuan aku, n adik laki aku yang aktif dan comey,,,aku syg korang sgt2..
semua jasa korang akan aku balas secepat mungkin,,,insyaALLAH,,,
: ucop, abg, adik ,yit , fairuz - korang mmg best fwen aku dri kmpung lagi,,,,,
: wan,hazrol,sham,mahsa,isan
,dila,nieza,ima, n rakan2 pusat sukan serta yang sewaktu
dengannya,,,,,smoga pershbatan kekal abadi,,,,,
kejayaan n pengalaman 2009 :-

januari - anugerah bintang harapan ( rowing )........sukan  sukmum : 5th lompat kijang........4th 4x100 meter lelaki.........15th perseorangan bowling lelaki.........pingat perak netball lelaki

februari- final nasyid suara emas 12th kolej

mac- final pidato piala pengarah APM.......naib juara pantun piala pengrah APM..... jalan2 ke parlimen,,... FESENI : final nasyid.......nyanyian irama malaysia...... nyanyian asli.........nyanyian inggeris.......... special award from jury events talents search 12th - perform lagu permintaan hati by letto

april - dinner 5th kolej- perform lagu jatuh cinta lagi by matta band........pengacara majlis events kayuhlah kayuh siri 3 uM......pingat gangsa netball interbatch pusat sukan

jun - kem suksis di PLPGA ulu kinta perak.......kursus PM di taman negara pahang...... kursus PM di BTN kelantan

july - jadi PM 5th,,,,best,,,dpt tmbh mber2 junior yang bru,,,huhuhuhu

ogos - sukarelawan duatlon series......show nasyid di pentas gazebo sempena fESKUM...... final festival nasyid UITM -piala pengarah uitm penang.......tmpat ketiga festival nasyid ibnu sina


september - perform lagu suasana hari raya dengan dila masa jamuan hari raya 5th........daftar jadi model dgn BF1 man fitness - layari - http://bf-1.com/BF1EFIT/?P=9111
oktober - final 8+ rowing asean varsiti boat race......repecharge 4+ rowing asean varsiti boat race......sukan aras 5th : pingt perak volleyball lelaki,........pingat perak handball lelaki.......dinner rowing di PICC.......100plus events : wall climbing events- menang voucher,cap,hand pose.........repailing events-menang voucher, cap, beg......rope events-menang vouche, cap hand pose........pengacara majlis konvo sains sukan peringkat kebangsaan

disember - prince of the night dinner suksis......... suksis di tasik kenyir,,       

 

2 comments:

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

adieqmacho said...

sopan santun hidup berbudi,
berbudi di dunia nyata dan dunia maya,
persahabatan akan terus kekal abadi,
meskipun hanya di alam maya....

my new days

new life??